• Om meg
 • Følg meg
 • Siste Innlegg
 • Andre <3

  Heeei <3 
  Siden det ikke er en dritt å gjøre :D Så blogger jeg om Folk :D
  Så da skal jeg blogge om Andre <3

  Jeg og Andre har kjent hverandre siden barnehagen ! ( Nesten hele livet ! Det har jeg ikke tenkt over :D )
  Men vi var liksom ikke venner. På barne skolen husker jeg at du var en sånn som nesten ingen av jentene likte. ihverstefall jeg og mine venner likte ikke deg så godt.. Men jeg husker at vi altid i 3 klasse eller no ? eller at jeg altid var med deg til en sånn sang lærer. i starten så var det sånn at lærerne valgte hvem som skulle få være med deg :D ( Alle syntes det var kjempe gøy <3 <3 Syntes ihverstefall jeg :P ) 
  Men etter hvert så var det bare jeg som var med deg til henne. Nesten.. hvis jeg husker riktig :D
  Jeg husker vi hadde det sykt gøy sammen inne hos ho. at vi trommet på trommer og spillte på forskjellige instrumenter :D
  Men når du sluttet og være hos henne, så mistet vi litt kontakten liksom. og det ble tilbake til der vi startet.
  Jeg husker i 6 klasse. da var det nesten sånn at jeg måtte vaske hendene hvis du rørte meg eller noe ? ( Aner ikke hvorfor det var sånn, det var bare liksom sånn.....? <3 )
  Men nå i 8 klasse, har du blitt en av mine beste venner <3
  Du er snill, morsom, en man kan snakke ut med, Litt voldelig ( på en god måte ) noen ganger. og har en litt corny humor :D
  jeg er veldig glad i deg <3 Selv om jeg kanskje ikke viser det hver gang vi er ute med dem andre :D ( Eller gjør jeg det ? ) 

  I starten i 8 var det den første gangen jeg klemte deg. og jeg husker det var ett sjokk første gangen. liksom... noen månder tidligere var liksom ikke du den første som jeg ville klemme akkuratt :D Mens da var du nesten det :D Og jeg følte jeg hadde gått ett skritt videre.. blitt mere voksen :D
  hehe :D


  Som sakt <3 Jeg er kjempe glad i deg <3 hehe <3

   

  vi bloggast <3

  - Therese <3

   

   


  3 kommentarer

  andre

  08.04.2012 kl.02:19

  tnåwww<3

  gameking

  08.04.2012 kl.02:35

  Nice header! fine bilder også.

  Ett lite tips bare. Jeg er helt sikker på at det er noe du interesserer deg for og kan mye om. Prøv og post noe om det på bloggen din.

  Keep it up!

  Therese

  08.04.2012 kl.02:39

  gameking: Takk for tipset :D

  Skriv en ny kommentar

  Therese

  Hei. Jeg er en jente på 14 år. Denne bloggen er en blogg om min hverdag. Jeg blogger om alt fra hva jeg spiste til frokkost til Justin Bieber <3 Kontakt meg på mail Ther.988@hotmail.com <3 Takk for besøket ;)

  Kategori

  Design by

  Photobucket
  hits