• Om meg
 • Følg meg
 • Siste Innlegg
 • Da var dagen overstått igjen da...

  Heeei dere.

  Ja da er det kveld og akkuratt har det passert neste dag :D Så god lørdag alle sammen :D

  Jeg har nesten akkuratt kommet hjem fra kinoen med de beste. har sett American pie reunion... Driiit bra film forresten. hehe.
  Det er bare så sykt kos og være med vennene mine... haha ! Natalie og jeg er som søstre <3 Lå på kino gulvet i mens vi ventet på at filmen skulle starte, og dro opp genseren/ toppen for og vise magene våres, Helt idiotisk når jeg tenker meg om ! :D Nei da. :D
  Men det er sånn man ikke glemmer med det første. også en gang så kom det en mann forbi. og da bare spratt vi opp ( Så vi satt ) Så han ikke skulle se noe:D Også sang vi og hadde det koselig. ( Skulle tro vi hadde vært på fest eller noe. men tror det bare var at vi var litt hyper? Eller jeg vet ikke jeg :D )

  OMG ! Jeg må jobbe i morgen. er sånn loppemarket. og da må jeg liksom rydde.. Gaad ! Jeg hater liksom å rydde. det er det værste jeg vet ! ! Men hva gjør man ikke for rjukan tur ! IKKE EN DRITT !
  Men må man så må man jo da. <3


  Random bilde jeg fant på denne pcen ( Bruker mamma sin :D )

   

  Men vi bloggast <3

  - Therese <3
   


  3 kommentarer

  stinel0v3

  21.04.2012 kl.12:02

  Hehe ,kos deg på loppemarkedet da.

  Sara

  21.04.2012 kl.23:34

  Ukas blogg!

  http://sarasdager.blogg.no/1335039447_ukas_blogg.html

  Kinehj

  22.04.2012 kl.00:10

  American Pie Reunion er genial! Elsker alle American Pie-filmene jeg :)

  Skriv en ny kommentar

  Therese

  Hei. Jeg er en jente på 14 år. Denne bloggen er en blogg om min hverdag. Jeg blogger om alt fra hva jeg spiste til frokkost til Justin Bieber <3 Kontakt meg på mail Ther.988@hotmail.com <3 Takk for besøket ;)

  Kategori

  Design by

  Photobucket
  hits