• Om meg
 • Følg meg
 • Siste Innlegg
 • Sverige turen i går :D

  Heei dere <3

  Sorry at jeg ikke fikk blogget noe spess om hva jeg gjorde i går.. det ble veldig surr.
  Ja ihverstefall så var jeg i Sverige med Snuppah mii <3 Og det var kjempe koooz <3 Tokk kjempe masse bidler <3 og filmet noen video klipp til dere... ( Holder på å lage videoen nå med det vi gjorde. )

  Ja dagen startet egentlig med at vi skulle ta 9 bussen ( På morgenen ) til ferigen. den gikk kl 10. 
  når vi kom på båten møtte vi også kjæresten til Natalie , Robin. så vi var med han hele veigen bort. det var veldig kos.

  Som dere ser bak dem så sitter det 5 gutter eller noe.. ( Utleninger.. ) haha.. dem gjorde masse morsomt. dem sa at han ene var kiin på meg. og at han ville ha nr mitt. Etter det ertet Natalie meg og sa at det var guttene mine. Men det var spessielt to stykker som jeg og Natalie likte da.og det var en med skjerf og t-skjorte. ( Han minnet litt om Eric Saade.. :P  og en med Regulering) 
  ( Btw: Vi filmet dem i nesten 15 min, uten at dem visste det.. haha ! Dem spillte ett slags kortspill. så når en tapte skulle de andre slå så hardt dem kan på hånden til taperen.. det så veldig vondt ut da. men også veldig gøy.. Også snakket dem om en av oss når vi ( Jeg og Natalie var på doen og sminket oss.. ) Vi kan sikkert vise dere den filmen en gang her på bloggen :P) <---------- Dette skjedde på veien hjem !
   
  joa... alltid fin når jeg skal ta svenskebåten... NOT! 

  //Ignorer munnen. tenk på øynene <3 <3 

  Ja.. alle er ikke perfekte...

  Ja vi var også på taxfreen.. Selvfølgelig , det er fast det.. Svenskebåten = en tur innom taxfreen, komme inn med ingen ting. og ut med masse godteri...


  Natalie var keen på å finne seg noen nye solbriller ( Fant ingen hun likte daah ! ) 

  Og selvfølgelig skal Natalie inn i det skapet !   Ja det var noen av bildene vi tok på vei bort :D

  Søøtnosen miin <3

   

  - Jeg kan dessverre ikke vise dere mere bilder nå. men jeg kan sikkert lage ett annet innlegg til dere hvor jeg viser dere flere bilder vi tok i sverige <3 <3

  Men vi bloggast <3

   

  - Therese -
   


  2 kommentarer

  Malin Pettersen

  06.05.2012 kl.22:53

  sv; haha, nei vi var ikke fulle. Verken jeg eller henne drikker, og har ikke prøvd :-) videoen er bare for morro og for tull, siden alle skrev statuser på facebook om at de var ute å festa :-) fine bilder!

  nataliesdager

  10.05.2012 kl.20:58

  søtha <3 vi var jo bare såååå søte da Therese ;)

  Skriv en ny kommentar

  Therese

  Hei. Jeg er en jente på 14 år. Denne bloggen er en blogg om min hverdag. Jeg blogger om alt fra hva jeg spiste til frokkost til Justin Bieber <3 Kontakt meg på mail Ther.988@hotmail.com <3 Takk for besøket ;)

  Kategori

  Design by

  Photobucket
  hits