• Om meg
 • Følg meg
 • Siste Innlegg
 • Hellouen

  Hei dere <3 

  ja da er det en ny dag, og søren meg har jeg klart og våkne tidelig da i dag :D 
  Ja haha. i natt da så skypet jeg med Thea <3(  http://theagottolove.blogg.no/)  og ja, da sendte henne meg en film hvor en satt og snakket om Justin Bieber <3 
  Og så satt hun og så på den da. og når hun var ferdig og skulle tilbake til meg, hadde jeg sovnet! Hun prøvde sånn serr og vekke meg tusen ganger. men jeg våknet ikke.. Veldig snillt må jeg si !
  Men i dag så skal jeg prøve å være bedre. skal prøve å døgne.. Noen som Joiner ?

  Ja. Nå er det heller ikke lenge til jeg reiser til Filipinene <3 Det er bare 37 dager igjen. ( Eller det er kanskje litt lenge til alika vell ? ) Men så er det jo masse fridager. også skal jeg veldig masse, som jeg kanskje må ta fri fra skolen for.
  Skal f.eks ( eller vil) Til oslo for å vente på Gardemoen på Justin Bieber <3 <3
  Også har jeg veldig lyst ( Men må snakke med mamma om det ) Om jeg kan være med Snuppah mii Natalie <3 til oslo for og heie på henne når hun skal på Norske Talenter :D ( Hvis hun ikke har funnet noen andre som skal være med ? )

  Men jeg skal love dere at jeg skal følge dere hver eneste dag vi er i filipinene <3 så da har dere noe å glade dere til ?

  Men nå får jeg gå ut og sole meg! Må vinne over Snuppah mii Turkan i brunhets konken ! <3 <3 ( Selv om jeg vet at jeg taper da.. <3)


  // Lite øynene mine der <3 <3

  Men vi bloggast <3

  - Therese
   


  2 kommentarer

  Marina◕‿◕

  12.05.2012 kl.11:12

  gler meg eg og dere skal bo i huset våras

  Therese

  12.05.2012 kl.11:17

  Jeg vet <3 <3

  Skriv en ny kommentar

  Therese

  Hei. Jeg er en jente på 14 år. Denne bloggen er en blogg om min hverdag. Jeg blogger om alt fra hva jeg spiste til frokkost til Justin Bieber <3 Kontakt meg på mail Ther.988@hotmail.com <3 Takk for besøket ;)

  Kategori

  Design by

  Photobucket
  hits