• Om meg
 • Følg meg
 • Siste Innlegg
 • Lite blogging, sorry !

  Hei dere <3

  Ja da er jeg her igjen. det er bare det at jeg ikke har hatt noe blogg lyst i det hele tatt nå i det siste. 
  Det er egentlig mange grunner til. for det første. Jeg har INGEN lesere. og får nesten aldri kommentarer. ! Det er kjempe kjedelig og blogge og liksom ikke få noe respons tilbake.
  og jeg har heller aldri giddi å gått inn på Blogg.no siden. Siden jeg har altid visst at jeg ikke gidder å gå på.

  Men nå har jeg bestemt meg. jeg skal blogge, Kanskje ikke jeg får blogget nå hver eneste dag. siden det er sommer ferie og sånnt nå snart. men tipper jeg får blogget en del før jeg reiser til filipinene ! <3 Ohh jeg gleder meg!


  Ja over til hva som har skjedd her da.. 

  Jeg har egentlig ikke gjort noe spess, har vært på Norske Talenter da med snuppah mi Natalie <3 ( Bloggen hennes her ) sammen med Robin da.. og noen voksene :P ( Mammaen og 3 Meningen ? eller noe sånnt., ) 
  Det var kjempe morsomt ! Det er noe jeg ikke kommer til å glemme med det første. ;O Og så skal vi melde oss på til neste år. ( Siden Natalie ikke kom videre i år.. ) og da skal jeg og hun melde oss på sammen. og jeg tror vi skal ha med Robin også som Rapper...?

  ellers har det ikke skjedd noe spess. Har vært på stranda og badet nesten hver eneste dag <3 Det er sykt deilig vann nå for tiden <3

  Men, ja. jeg har vell ikke noe mere å si vell?

  Så vi bloggast <3


  HELT NORMAL !

   

  - THERESE <3
   


  Én kommentar

  marina:)

  27.05.2012 kl.22:29

  17 dager til eg reiser c:

  Skriv en ny kommentar

  Therese

  Hei. Jeg er en jente på 14 år. Denne bloggen er en blogg om min hverdag. Jeg blogger om alt fra hva jeg spiste til frokkost til Justin Bieber <3 Kontakt meg på mail Ther.988@hotmail.com <3 Takk for besøket ;)

  Design by

  Photobucket
  hits